La cara i la creu de la derrota del Baxi a València

Travante Williams va ser el pilar d'un equip que va trobar a faltar Robinson i Dani Pérez

Totes les imatges del València - Baxi

Totes les imatges del València - Baxi / Miquel Ángel Polo / ACB Photo

Redacció

El Baxi Manresa es va topar a la pista del València amb un equip molt físic i intens i tot i plantar cara i remuntar en diverses ocasions, el triomf es va quedar a la Fonteta (84-79).

La cara:

  • Travante Williams. Va firmar el seu millor partit des que és a Manresa i va mantenir l'equip dins del matx en diferents fases: en 21:28 minuts de joc va anotar 19 punts amb un 4 de 6 en tirs de 2, un 3 de 6 en tirs de 3 i un 2 de 2 en tirs lliures. També va aportar 4 rebots i 1 assistència per a una valoració de 18.
  • El rebot. El Baxi arribava al matx essent l'equip que millor reboteja a la lliga. A València en va capturar 39, dos més que els locals. Set dels 39 manresans van ser de Geben.
  • Desens a la lliga. Amb aquesta derrota, el balanç dels manresans és de 3-3 i es mantenen a mitjan taula i dos graons per sobre dels quatre equips que hi ha a la cua: Granada, Palència, Breogán i Saragossa, tots ells amb 1 victòria i 5 derrotes.

La creu:

  • Els habituals. L'equip del Bages va trobar a faltar massa l'aportació ofensiva d'homes habitualment encertats, com Devin Robinson i Dani Pérez. El nord-americà, condicionat per les faltes, va acabar amb 4 punts i una valoració de 0. Amb ell a pista, el balanç del Manresa va ser de -16. El base de l'Hospitalet també va acabar amb una valoració de 0.
  • El +- de Badio. El senegalès va tornar a ser un dels homes que més punts va anotar (11), però altra vegada el balanç de l'equip va ser negatiu amb ell a pista, -9. Als moments determinants no va poder tenir el protagonisme esperat
  • L'atac de Vaulet i Valtonen. En un partit rocós, tots dos van acabar amb 2 punts, amb un 1 de 3 del finlandès i un 1 de 4 de l'argentí en el tir de dos. També van errar els dos triples que van intentar.

A tenir en compte

  • Pierre Oriola. El pivot de Tàrrega va progressant, però encara li falta en el seu procés d'adaptació al ritme del Baxi. Contra el València va jugar 9 minuts, va anotar dos punts dels dos llançaments que va intentar i va capturar 3 rebots.