El Baxi Manresa anuncia la desvinculació de Jonas Zohore

El tècnic Pedro Martínez ja no comptava amb el jugador danès des de mitjans mes de novembre

Jonas Zohore, en una foto d'aquesta temporada

Jonas Zohore, en una foto d'aquesta temporada / Baxi Manresa

Redacció

El Baxi Manresa ha anunciat aquest dimarts la desvinculació del pivot danès Jonas Zohore, amb qui el club ja no comptava des de mitjans mes de novembre, tal com ja va informar Regió7.

El jugador de Copenhagen va arribar l'agost passat a la capital del Bages per reforçar els entrenaments i els partits de pretemporada, però va acabar allargant la seva estada a la ciutat amb un contracte per tres mesos, que no ha acabat complint un cop les dues parts han pactat la seva desvinculació.  D'ell, Pedro Martínez va explicar el 24 de novembre que  "tenia un acord tallable i ja no comptem amb ell perquè ja tenim tres cincs, Geben, Oriola i Steinbergs, i volem donar confiança als jugadors que tenim. Massa jugadors a la mateixa posició resten aquesta confiança. Li agraïm la seva feina, perquè ha estat molt bé de mentalitat, ha treballat bé, però quan vam fitxar Oriola en el lloc de Jou pel tema de jugadors de quota ens va quedar un overbooking en la posició de cinc. Com acabava contracte hem decidit que no segueixi". A més, des del club s'apuntava a la voluntat de potenciar els pivots del filial Ladji Coulibaly i Ondrej Hustak, que s'entrenen amb el primer equip.

En total, Zohore ha disputat 4 partits de la Lliga Endesa, en els quals ha anotat 2,5 punts i caputrat 2,8 rebots de mitjana.

"El Bàsquet Manresa agraeix la feina feta i la professionalitat que ha tingut Jonas Zohore i li desitja molta sort a partir d'ara en la seva carrera", diu el comunicat del Baxi difós aquest dimarts.