Usuaris de la Fundació La Llar, del Berguedà, participaran al concert de cloenda del 50è aniversari

El grup berguedà Thug Life actuarà el dissabte 4 de novembre al pavelló de Berga després d'un dinar i d'un reconeixement a la comunitat

Cecília Camprubí, presidenta de la Fundació La Llar, i Pere Fernàndez, un dels integrants de Thug Life

Cecília Camprubí, presidenta de la Fundació La Llar, i Pere Fernàndez, un dels integrants de Thug Life / Fundació La Llar

La Fundació La Llar, del Berguedà, tancarà els actes del 50è aniversari de l'escola d'educació especial amb una jornada que inclourà un concert inclusiu. Després d'un any d'activitats per celebrar l'efemèride, l'entitat programa una cloenda per al dissabte 4 de novembre al pavelló de Berga. S'hi farà un dinar, un reconeixement a les persones que han format part de la fundació, un concert amb Thug Life i la participació d'usuaris de La Llar, i sessió de DJ Omar.

El dinar serà a partir de 2/4 de 2 del migdia. Després, la fundació farà un reconeixement a les persones que al llarg de 50 anys han fet possible la continuïtat de La Llar, tal com ha destacat la presidenta, Cecília Camprubí: "la trajectòria de mig segle de vida ha estat possible gràcies a la implicació de molta gent, una gran comunitat que ha permès tirar endavant. Agraïm molt aquest suport".

A les 6 de la tarda, els berguedans Thug Life oferirà un concert que comptarà amb la col·laboració de nombrosos usuaris de la Fundació La Llar. Pere Fernàndez, integrant del grup, ha explicat que serà un concert inclusiu interpretaran les cançons que acostumen a tocar a les actuacions però s'hi sumaran nois i nois de La Llar cantant i ballant diferents temes: "Serà un concert inclusiu molt bonic i emotiu, donarem l'oportunitat que persones amb discapacitat intel·lectual puguin pujar a l'escenari i uns i altres en puguem gaudir".

Thug Life ja va participar el novembre de l'any passat al concert solidari de Joan Dausà a Cercs, en benefici de la Fundació La Llar. El grup berguedà va pujar a l'escenari després de Dausà i en un moment de l'actuació va pujar un usuari de la fundació a cantar una cançó amb el grup, "va ser molt especial i ens va fer veure que era un format que havíem d'explorar", ha comentat Pere Fernàndez.

Cecília Camprubí ha animat a tothom a assistir el 4 de novembre al pavelló de Berga: "Volem que sigui una gran festa. Agraïm la sensibilitat de Thug Life per incloure'ns en un concert". Un grup que no descarta algun altre concert inclusiu si funciona bé.

Després de l’actuació inclusiva de Thug Life, tancarà la jornada el punxadiscos DJ Omar, membre de la fundació.

Els tiquets per al dinar i concert valen 17 euros i es poden adquirir clicant aquí. Les persones que assisteixin només als concerts, es cobrarà taquilla inversa, és a dir l'entrada és lliure i cadascú a la sortida paga el que considera apropiat en funció de l'experiència viscuda. Les entrades s'han de reservar per Internet, a través del web de la fundació apdpb.org.