Dos locutors de Catalunya Ràdio sobre Manresa: "És terrible" i "hi ha passa de clamídia"

El darrer vídeo viral de Juliana Canet i Roger Carandell supera ja les 310.000 reproduccions a TikTok

Juliana Canet i Roger Carandell

Juliana Canet i Roger Carandell

Redacció

Manresa és una ciutat maca o lletja? La influencer i locutora de Catalunya Ràdio Juliana Canet i el seu company de programa Roger Carandell ho tenen clar: la capital del Bages es troba entre «els pobles més lletjos de Catalunya». I, a més, llancen a l'aire un advertiment a qui hi posi els peus: alerta amb la passa que diuen que hi ha de clamídia, una infecció de transmissió sexual. Ho expliquen en un vídeo que Canet ha publicat al seu perfil de TikTok on, juntament amb Carandell, han fet un rànquing de les poblacions catalanes que els semblen més lletges. 

En el vídeo, ambdós opinen que Manresa «és terrible» i «no és bonica». «Quan hi vas és allò que dius, hòstia, no acaba d’arrencar aquesta ciutat», diu Carandell, a la qual cosa Canet afegeix: «Hi ha molta passa de clamídia (...) Aneu amb compte i protegiu-vos, sobretot».

Contraposat a les afirmacions fetes en els primers segons del tiktok, els periodistes matisen que no tenen la mateixa opinió respecte als manresans. «La gent que hi viu té un talent desbordant», subratlla la influencer, «sobretot amb els esports». 

@julianacanet

els pobles més lletjos part II

♬ original sound - Juliana Canet

En el vídeo, que ja acumula més de 310.000 visualitzacions, també apareixen altres poblacions catalanes que, al parer dels dos joves, són lletges. És el cas de Mollet i Tortosa. De fet, el tiktok és una continuació d'un primer vídeo que ja va ser viral on comentaven la poca gràcia que consideren que té Figueres.

TEMES