Tot el que has de saber abans d'anar a La Clandestina, la sala substituta de l'antiga Stroika

El nou espai d'oci nocturn de Manresa s'estrena sota la gestió del grup Ítaca aquest dissabte 9 de desembre

La Clandestina, la sala que prendrà relleu a la ja desapareguda Stroika

La Clandestina, la sala que prendrà relleu a la ja desapareguda Stroika / Oscar Bayona

Redacció

La Clandestinala sala que prendrà relleu a la ja desapareguda Stroika, apujarà les persianes aquest dissabte 9 de desebre. El nou espai d'oci nocturn de la capital del Bages s'estrena aquest cap de setmana sota la gestió del grup Ítaca. En una recent publicació a Instagram, la sala ha donat resposta a les preguntes que tot aquell que vulgui assistir a la inauguració ha de saber abans d'anar-hi.

Com puc anar vestit?

No hi ha un codi de vestimenta predeterminat. El vídeo promocional de l'espai detalla que La Clandestina és per a "gent rebel, irreverent, inconformista i liberal" i, per tant, convida a tots els assistents a anar-hi "com vulguis".

Quin és el preu de l'entrada?

Segons ha detallat la sala en una publicació, per a la nit de la inauguració l'entrada serà lliure. La sessió arrencarà a mitjanit i s'allargarà fins a les 6 del matí amb els Djs locals Mark Obel, Zined i Puxi.

Quins estils musicals sonen a La Clandestina?

Entre la varietat d'estils que sonaran a la discoteca manresana hi ha el pop rock, techno house, reggaeton, hiphop, synthwave, inde metal, folk, reggae, trance i dance.