L’actor Marc Buxaderas tornarà a fer el ple amb el monòleg "Spasticity"

Després de les dues sessions amb entrades exhaurides el 10 i l'11 de gener, aquest dimarts el bagenc repeteix 'sold out'

El muntatge es veurà a la Sala Petita del Kursaal i l'actor oferirà una altra sessió, el 10 d'abril, per a alumnes de secundària

Marc Buxaderas en la representació del gener, al Kursaal

Marc Buxaderas en la representació del gener, al Kursaal / Oscar Bayona

Redacció

La programació de la Sala Petita del Kursaal tornarà a acollir aquest dimarts, a les 18 h, Spasticity a càrrec de l’actor bagenc Marc Buxaderas; un muntatge que ja ha exhaurit les entrades, igual com en les dues funcions de l’espectacle que es van programar el 10 i 11 de gener passat. L’espectacle forma part del projecte "Posa un discapacitat a la teva vida" que va néixer l’any 2016 i beu de les dues branques que caracteritzen l’autor: el sentit de l’humor i la presa de consciència vers la diversitat funcional.

A Spasticity, Marc Buxaderas fa un repàs de la seva vida, en format monòleg, on apareixen vivències i anècdotes de primera mà vistes i viscudes des de la perspectiva d’una persona amb diversitat funcional. Totes elles explicades en clau d’humor, aspecte que caracteritza el personatge i amb una clara pretensió de conscienciar vers la diversitat.

Aquesta temporada encara hi haurà una altra sessió de Spasticity el 10 d’abril a les 12  h, adreçada a alumnat de centres de secundària, organitzada des del Servei Educatiu del Kursaal.