Núria Cols i David Martell homenatgen Anna Rotllan amb Layla Selim, que n’agafa el relleu

La cantant sallentina i el pianista i compositor manresà van omplir la Sala Petita del Kursaal en l'estrena de "La vie en chanson"

Abans de començar el concert, Josep Maria Oliva, d’El Club de la Cançó, va convidar a pujar a l’escenari la nova cara de la Francophonie

Layla Selim, la nova cara de la Francophonie amb Josep Maria Oliva

Layla Selim, la nova cara de la Francophonie amb Josep Maria Oliva / Josep Comellas

Redacció

La Sala Petita del Kursaal es va omplir dijous per escoltar el concert La vie en chanson de la cantant sallentina Núria Cols i el pianista i compositor manresà David Martell. Un recital inclòs en el cicle d’El Club de la Cançó que Cols i Martell van dedicar a lAnna Rotllan, l’ànima de la Francophonie a Manresa, que va morir l’estiu passat. Va ser ella qui el 2008 els va animar a ajuntar-se i crear el seu primer espectacle de cançó francesa i des de llavors han mantingut viu i en evolució el seu repertori amb tres espectacles; el darrer, La vie en chanson, que van estrenar dijous.

Abans de començar el concert, Josep Maria Oliva, d’El Club de la Cançó, va convidar a pujar a l’escenari la Layla Selim que agafa el relleu de l’Anna Rotllan i que des de l’edició d’aquest any, la vint-i-cinquena, és la responsable de mantenir a Manresa la festa de la francofonia.