En Directe

Directe | Tota la informació de les protestes dels pagesos, minut a minut

La pagesia arriba a Barcelona amb més de 2.000 tractors en una mobilització històrica

Dimarts, uns 400 agricultors van tallar la C-16 i la C-25 al Bages per protestar contra la burocràcia i els costos desmesurats al sector

Tractors amb pancartes aparcats a la Gran Via  de Barcelona

Tractors amb pancartes aparcats a la Gran Via de Barcelona / ACN/ Guifré Jordan / Àlex Recolons

Pol Vilà

Després dels talls de carretera de dimarts convocats per la plataforma de pagesos del 6F per protestar contra la burocràcia, els elevats costos de producció o la competència deslleial d’altres països, aquest dimecres diferents columnes de tractors han fet marxes lentes fins a Barcelona, on han traslladat la seva reivindicació.

Els agricultors de la Catalunya central van tallar ahir l'encreuament entre l'Eix Llobregat (C-16) i l'Eix Transversal (C-25) al Bages. A la convocatòria hi van acudir uns 400 pagesos i ramaders, que han col·lapsat durant 24 hores la circulació en aquests dos eixos i també a les carreteres secundàries més properes. Aquest dimecres al matí van marxar cap a Barcelona per sumar-se a la protesta col·lectiva del sector, una mobilització històrica que ha reunit més de 2.000 tractors a la capital catalana. Tot i que molts van tornar a casa el mateix dimecres, els que quedaven ho fan dijous al matí.

Segueix el minut a minut de les protestes a Regió7.cat: