El Barça perd davant el Salzburg en l'últim minut (2-1)

El conjunt dirigit per Koeman ha sumat la primera derrota de la pretemporada davant un conjunt austríac molt més rodat físicament

El central blaugrana, Lenglet, durant el partit

El central blaugrana, Lenglet, durant el partit / FCB

Redacció

El FC Barcelona no ha pogut superar el RedBull Salzburg (2-1) en un partit on s'ha fet palès que els austríacs ja fa setmanes que van començar la lliga. Malgrat el domini blaugrana, els locals han generat perill i, després que el davanter Okafor perdonés en diverses ocasions, Sucic ha fet un golàs des de fora l'àrea.

Ja quan faltaven set minuts, Braithwaite ha aconseguit l'empat de rebot després de molts canvis i aproximacions a l'àrea austríaca. Al final, però, l'empenta d'un Salzburg, en bones condicions físiques i 30.000 aficionats al darrere, han valgut un gol d'Aaronson que ha acabat amb la primera derrota del Barça en aquesta pretemporada.