Futbol sala/Divisió d'Honor Juvenil Nacional

El juvenil del Sala 5 Martorell encaixa una golejada excessiva en els últims minuts a la pista del Barça

Els martorellencs van optar a l'empat fins el tram final de la confrontació

El porter martorellenc Cristian Velasco ordena la defensa visitant al feu del Barça

El porter martorellenc Cristian Velasco ordena la defensa visitant al feu del Barça / Javier Velasco

Tres gols encaixats en menys de dos minuts a les acaballes del partit van propiciar que la formació juvenil del Sala 5 Martorell encaixés una golejada en la seva visita a la pista del Barça (4 a 0) que no reflecteix l'equilibri que va presidir el matx disputat diumenge al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona. L'equip de Pau Mestres va competir de tu a tu contra el conjunt blaugrana i va estar a punt de retirar-se als vestidors amb un merescut empat sense gols. No va ser així gràcies a l'encert del local Marc Puigvert, jugador que va donar avantatge al seu equip en els últims segons del primer acte. A la represa, els martorellencs van refermar la seva capacitat competitiva i mostrar unes prestacions equiparables a les del seu oponent. Els blaugrana van mantenir la seva porteria imbatuda i van sentenciar i golejar en els últims tres minuts i escaig.

Fitxa tècnica

FC Barcelona. Pau López, Rubén Gómez, Adrián Tapias, Álvaro Muinelo, Marc Puigvert -cinc inicial-, Joan Cañizares, Antoni Cerdà, Marc Paterna, Pol Cano, Fernando Díaz Cano, Pol Salas i Martí Antolín (p).

Sala 5 Martorell. Cristian Velasco, Ferran López, Ibai Espinosa, Enrique Arnáiz, Albert Conesa -cinc inicial-, Matías Leguizamón, Adrià Mestres, Sergi Yáñez, Ferran Pedregosa i Pau Ramírez.

Àrbitres. Marc Álvarez del Toro i Óscar Moreno Teba. Van amonestar el local Marc Puigvert (min 34) i els visitants Ferran López (min 30), Albert Conesa (min 34), Matías Leguizamón (min 34) i Sergi Yáñez (min 34).

Gols. 1-0 Marc Puigvert min 20, 2-0 Antoni Cerdà min 37, 3-0 Adrián Tapias min 37 i 4-0 Adrián Tapias min 38.