FUTBOL

Castelldefels i Júpiter, primers rivals del Manresa

L'equip de Xavi Corominas disputa els primers amistosos de la pretemporada aquest dilluns al Nou Sardenya de Barcelona en l'estrena del Torneig d'Històrics

La pretemporada del Manresa passa aquest dilluns per Barcelona

La pretemporada del Manresa passa aquest dilluns per Barcelona / ARXIU/POL MINOVES

Redacció

La pretemporada del CE Manresa té avui el primer compromís amistós amb la disputa del triangular inaugural del 37è Torneig d’Històrics, que enguany deixa el camp del Guinardó, que està en obres, i se celebra al Nou Sardenya, feu de l’Europa. El conjunt en el que debuta Xavi Corominas a la banqueta és un dels principals atractius d’una competició clàssica de l’estiu a la capital catalana que l’any passat va estar a punt de guanyar: només va cedir a la final amb per 1-0 amb un gol del Terrassa a darrera hora.

La primera fase de l’Històrics la disputen dotze equips repartits en quatre grups, cadascun dels quals es dirimirà amb el mètode de triangulars de 45 minuts. A les 18 h, Castelldefels i Júpiter jugaran el primer duel; a les 19 h debutarà el Manresa contra el perdedor i, a les 20 h, els blanc-i-vermells s’enfrontaran al vencedor. 

El guanyador dels quatre triangulars passaran a les semifinals, que tindran lloc el dissabte i en les quals es definiran les dues places de la final del diumenge.

Bagayoko, setè fitxatge

El club va anunciar ahir la incorporació del davanter de 23 anys Alpha Bagayoko, procedent del Lleida Esportiu. El club destaca la velocitat del que és el setè fitxatge del Manresa per a la temporada 23-24 així com la seva capacitat en l’1 contra 1 i el treball defensiu. Bagayoko evoluciona principalment per la banda i la seva arribada reforçarà l’atac del conjunt bagenc a la Segona RFEF.