FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS iguala in extremis a Picassent i continua invicte (3-3)

Un doble penal transformat per Asís Boukhress quan només faltaven disset segons per al final va permetre els blanc-i-vermells neutralitzar l’avantatge adquirit pels valencians

L'ala-pivot Asís Boukhress va signar la igualada dels bagencs al País Valencià

L'ala-pivot Asís Boukhress va signar la igualada dels bagencs al País Valencià / ARXIU/MIREIA ARSO

Sense assaltar el lideratge, però mantenint la condició d’invicte. El Covisa Manresa FS va aconseguir en els últims segons del duel al feu del FS Picassent unes taules (3 a 3) que permeten a l’equip entrenat per Paco Cachinero ratificar que és un dels conjunts més competitius del grup 3r de la Segona Divisió B. Els blanc-i-vermells no van poder aprofitar l’empat que va cedir, dimecres, el líder, Sporting La Nucía, a la difícil pista de l’Escola Pia de Sabadell (3 a 3) per arrabassar la primera posició al conjunt alacantí., però ratifiquen que són el principal oponent de l'Sporting La Nucía en la lluita pel títol de lliga. No endebades, després de dotze jornades, els bagencs encara no coneixen la derrota (nou victòries i tres empats).

L’asfixiant pressió que va exercir el Covisa Manresa FS a la parcel·la defensiva del FS Picassent des de l’inici de l’enfrontament va facilitar als blanc-i-vermells assumir la iniciativa ofensiva i minimitzar les prestacions ofensives dels amfitrions durant els primers quinze minuts de joc. En aquesta fase del duel, el porter local va impedir als manresans adquirir avantatge a l’electrònic amb tres aturades de mèrit. L’escenari es va revertir en el tram final del primer període i el conjunt valencià va qüestionar la integritat de la porteria visitant en culminar amb enverinades rematades el servei de tres córners consecutius.

El domini local es va mantenir fins a l’equador de la segona meitat, quan Samu Lozano va aprofitar una errada defensiva del Covisa Manresa FS per avançar el FS Picassent (1 a 0). L’adversitat va esperonar els blanc-i-vermells. Malgrat aquesta circumstància, Pablo Moreno va fer pujar un inquietant 2 a 0 a l’electrònic (min 33). Aleshores, el Covisa Manresa FS va optar per jugar amb porter jugador i Asís Bokhress va minimitzar el desavantatge visitant (min 35). A més, Àlex Terraga Terri va replicar de seguida el gol de Joan Cordellat (3 a 2). Quan només faltaven disset segons per al final, el FS Picassent va cometre la sisena falta i Asís Boukhress va transformar amb mestria el doble penal consegüent (3 a 3).

LA FITXA TÈCNICA.

FS PICASSENT. Andrés Gómez (p), Álex Serra, Luis Moreno, Javier Wallner i José Ángel Lozano -cinc inicial-, Francesc Silla Paco, Ignacio Gómez Nacho, Joan Cordellat, Jordi Fayós, Samu Lozano, Pablo Moreno i Randy Manuel Angulo (p).

COVISA MANRESA FS. Marc Cella (p), Carlos Lavado, Aaron Riera, David Lozano i Aarón Lozano -cinc inicial-, Àlex Terraga Terri, Asis Boukhress, Xavier Santaella Santa, Aleix Pérez, Iván Martín, Carles Ambrós i Oriol Blasco (p).

ÀRBITRES. Sergio Mesonero Galicia i Víctor Rodríguez Morales.

GOLS. 1-0 Samu Lozano min 30, 2-0 Pablo Moreno min 33, 2-1 Asís Boukhress min 35, 3-1 Joan Cordellat min 36, 3-2 Àlex Terraga Terri min 36 i 3-3 Asís Boukhress (de doble penal) min 40.