Sant Fruitós inaugurarà la nova comissaria de la Policia Local dissabte vinent

Un dels espais de l'equipament portarà el nom de Genís Caparrós, qui va ser cap del cos el 2020 i va morir el passat febrer

Interior de la nova comissaria de Sant Fruitós de Bages

Interior de la nova comissaria de Sant Fruitós de Bages / PL Sant Fruitós de Bages

Redacció

El dissabte 23 de setembre Sant Fruitós de Bages inaugurarà de forma oficial la nova comissaria de la Policia Local.Tot i que ja va entrar en funcionament el passat mes de juliol, es farà l'acte oficial a la una del migdia, a l'exterior de l'equipament, que es troba al xamfrà entre els carrers Eugeni d'Ors i Arquitecte Gaudí. Hi participaren l'alcalde del municipi Joan Carles Batanés i el cap de la Policia Local, Josep Lluís Lorente.

Prèviament a la inauguració es faran visites guiades per tal que la ciutadania pugui conèixer aquest equipament, de la mà dels mateixos agents del cos. Durant les visites, els ciutadans podran veure els diferents espais d'aquest edifici que han estat objecte d'una important reforma.

Un dels espais d'aquesta nova comissaria portarà per nom Sala Genís Caparrós Molino, en homenatge a qui va ser cap de la policia del municipi del febrer a l'octubre de 2020 i que el febrer d'aquest 2023 va traspassar. Aquest homenatge s'ha aprovat per unanimitat de tots els regidors en el ple d'aquest mes de setembre, en honor a la seva dedicació i compromís amb el municipi i per la gestió exemplar que va fer de la pandèmia.

Les visites ciutadanes es faran des de 2/4 d'11 del matí fins a les 12 del migdia en grups d'un màxim de 10 persones. Per tal de participar-hi caldrà reservar prèviament una entrada a https://ja.cat/LUzQF. Prèviament a les visites guiades, els agents de les diferents policies locals de la comarca també tindran l'oportunitat de conèixer aquest nou equipament amb els seus homòlegs santfruitosencs.