Shakira estrena amb Bizarrap una cançó dirigida a Piqué i Clara Chía: «Perdón que te salpique»

La col·laboració de l'artista colombiana amb el popular productor argentí dona com a resultat un tema de tres minuts i mig centrada en l'exfutbolista i la seva actual parella

Shakira en el clip de la sessió 53 de Bizarrap

Shakira en el clip de la sessió 53 de Bizarrap / YouTube

Redacció

Després d'enregistrar a Manresa el videoclip de Monotonía juntament amb Ozuna, Shakira s'uneix ara a Bizarrap per presentar als seus fans el seu primer tema del 2023. Els artistes han publicat aquest dijous la seva col·laboració, i, tal com s'esperava, la cançó resultant està plena de referències a la relació de la colombiana amb l'exfutbolista del FC Barcelona Gerard Piqué, i on també hi ha dards enverinats dirigits a la nova parella de l'exblaugrana, Clara Chía. El vídeo, estrenat a la una de la matinada, ja s'ha fet viral i acumula milions de visualitzacions a YouTube.

"Entendí que no es culpa mía que te critiquen, yo solo hago música, perdón que te salpique", diu amb acidesa la cantant en el tema, després de retreure-li al català que "tanto que te dabas de campeón y cuando te necesitaba fuiste tu peor versión", i recorda un dels seus grans èxits en cantar que "una loba como yo no está para novatos ni per a "tipos como tú".

També hi ha referències a la nova parella de Piqué, Clara Chía, assegurant que "tiene nombre de persona buena... claramente no es como suena" i remata dient-li al seu exmarit que "es igualita que tú" abans de tancar explicant amb ironia que "del amor al odio hay un paso, por acá no vuelvas, hazme caso, cero rencor, bebé, yo te deseo que te vaya bien con mi supuesto reemplazo"".

La col·laboració s'ha publicat gairebé tres mesos després del llançament de Monotonía, el tema que la cantant colombiana va gravar íntegrament a Manresa a principis de setembre amb el porto-riqueny Ozuna. El videoclip del senzill, que formarà part del nou disc de l'artista, també incorpora dards dirigits a l'exfutbolista. Tots ells enregistrats en alguns dels punts més cinematogràfics de la capital del Bages.