Per què Chanel Terrero ja no balla l'icònic «SloMo» als seus concerts? Abraham Mateo explica la raó

L'artista d'Olesa de Montserrat hauria tingut una disputa amb el coreògraf de la cançó amb què va quedar tercera al festival d'Eurovisió 2022

Alba Díaz

Alba Díaz

Va fer història a Eurovisió 2022 per la seva presència escènica, capacitat vocal i, sobretot, per haver presentat una de les coreografies més explosives de les últimes edicions del certamen. SloMo ha acompanyat l'olesana Chanel Terrero a tots els escenaris que ha pujat després d'aconseguir la tercera posició al festival. Fins ara. I és que en els darrers concerts de la cantant, no hi ha hagut cap senyal del gran èxit eurovisiu.

Una de les darreres actuacions on es va trobar a faltar la cançó va ser al festival LOS40 Pilar Pop, celebrat el passat 11 d'octubre a Saragossa. "Tota Saragossa volia veure't cantar SloMo i ens vas deixar amb les ganes... No entenc per què no vas cantar la cançó que et va fer tan famosa i tantes bones estones ens ha donat als altres" va comentar una usuària a Instagram després del concert. Terrero no va dubtar a contestar: "Doncs perquè hi ha moltes coses que no sabeu".

Abraham Mateo: "Em sap molt greu per ella que al final no pugui fer-la en directe"

El motiu de la retirada del popular tema en el repertori dels seus concerts l'ha explicat Abraham Mateo. El cantant andalús, que va col·laborar amb l'olesana amb el tema Clavaíto, va confirmar a les càmeres de Socialité que Chanel hauria tingut problemes amb el coreògraf de SloMo Kyle Hanagami. "SloMo és una cançó que ha marcat un abans i després en la seva carrera... Em sap molt greu per ella que al final no pugui fer-la en directe. Espero que se solucioni aviat" expressava el cantant de Cadis.

Kyle Hanagami no només va ser l'encarregat de coreografiar SloMo. El coreògraf també va treballar amb l'artista d'Olesa per crear el ball del primer single Toke del seu primer àlbum d'estudi amb Sony Music. Abans de trencar la seva relació professional (els motius de la qual no han trascendit), artista i coreògraf havien mantingut molt bona relació. Hanagami va assistir al festival d'Eurovisió 2022 per donar suport a Terrero a la gala final del certamen. Per la seva banda, l'olesana va viatjar a Los Angeles abans d'aterrar a Torí per visitar Millenium Dance Complex, l'escola de dansa de Hanagami, i ballar amb els alumnes del cèlebre coreògraf el tema que estava a punt de convertir-se en un èxit mundial.