La casa a Manresa de Rosalía i Rauw Alejandro té llicència d’obres sense executar

Després d’instal·lar una tanca perimetral, el permís municipal per reformar l’immoble continua en vigor tot i la ruptura de la parella

Rosalía i Rauw Alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro / Sony Music/PIM

Francesc Galindo

Francesc Galindo

La casa modernista de la Morera, a Manresa, dels cantants Rosalía i Rauw Alejandro té llicència municipal d’obres sense executar, segons ha pogut saber Regió7.

Fa mesos es va instal·lar una tanca perimetral per salvaguardar la intimitat de la parella i allunyar els curiosos i roman en vigor la llicència d’obres que es va sol·licitar molt abans que comencessin a circular els rumors sobre el distanciament entre els dos famosos cantants que, finalment, va ser confirmat pel cantant porto-riqueny, que és qui consta al registre de la propietat com a propietari del mas.

La llicència d’obres havia de servir per adaptar la construcció als gustos de la parella, dintre dels límits que comporta ser una edificació protegida. La Morera és un Bé Cultural d’Interès Local (BCIN) amb una protecció integral situada en un trencall del camí de Rajadell

És una de les joies del modernisme de Manresa, construïda el 1905 i projectada per l’arquitecte Ignasi Oms i Ponsa, el mateix de ca la Buresa, la Torre Lluvià i el Casino. 

Tanca perimetral

La parella va envoltar fa un any la seva propietat de 30 hectàrees amb una quilomètrica tanca per salvaguardar-se de mirades indiscretes.  La finca de 2.624 m2 té un mur que l’envolta, però van decidir perimetrar el conjunt de la propietat. L’estiu passat van publicar a través de les xarxes socials un vídeo on se’ls veia fent un pícnic a l’exterior de la casa.

També va sortir a multitud de publicacions la fotografia del petó que es van fer davant del mas el febrer de l’any passat quan Regió7 va ser el primer mitjà a publicar que la parella estava tenint contactes amb la propietat per comprar-la, l’1 de febrer.

Ara, el que se sap és que la cantant catalana, vinculada a Manresa i el Bages per lligams familiars, i Rauw Alejandro han deixat de ser parella després de 3 anys de relació i quan el passat mes de març havien anunciat el seu compromís matrimonial.

Subscriu-te per seguir llegint