Mitjans estatals es fan ressò de la baralla al Passeig

Els informatius de Telecinco i diaris espanyols han destacat la virulència de la batussa a plena llum del dia i envoltada de la gent

Una batussa multitudinària al Passeig de Manresa

Arxiu Particular

La batussa que va tenir lloc dissabte a la tarda al Passeig de Manresa entre dos grups de joves ha portat cua a diferents mitjans estatals. La baralla ha protagonitzat alguns dels informatius espanyols, com és el cas dels de Cuatro i Telecinco. A través de les imatges, la cadena explica que "la gent va haver de fugir de les terrasses dels bars" i que els manresans es queixen per "l'augment de criminalitat" a la ciutat.

En la batalla, ambdós grups de joves van fer servir taules i cadires per colpejar-se. Aquest és un altre dels punts que posen en èmfasi altres mitjans com El Caso, Crònica Global o el Mundo Deportivo a les seves pàgines web, on destaquen la virulència amb la qual els adolescents es colpegen els uns als altres davant de la gent i a plena llum del dia.

Una baralla al Passeig de Manresa fa volar cadier i taules

Arxiu Particular

El Govern de l'Ajuntament de Manresa ha assegurat que s’han obert diligències per "baralla tumultuària" i desordres públics. Els cossos policials ja han fet algunes identificacions a través de les imatges i recollida de testimonis.

Les xarxes socials també s'han fet ressò de les imatges de la baralla que acumulen milers de visualitzacions i comentaris.