El Papa beneeix la missa criolla que sor Lucía impulsa a la Sagrada Família per Ucraïna

VÍDEO | El Papa a Sor Lucía: "Com està la monja follonera"

Redacció

E.P.

El papa Francesc ha beneït la missa criolla benèfica impulsada per la monja manresana Sor Lucía Caram que el proper 12 de desembre se celebrarà a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona i que servirà per recaptar fons per a la construcció d'un hospital de campanya a Ucraïna a 50 quilòmetres de la frontera amb Rússia .

Una missa criolla és una litúrgia que barreja música popular i folklòrica creada pel compositor argentí Ariel Ramírez.

El Pontífex va rebre dilluns en audiència privada sor Lucía Caram, el president de la Fundació del Convent de Santa Clara de Manresa, Gabriel Prat, i l'empresari Enrique Tomás, president de la companyia líder mundial especialitzada en pernil ibèric, organitzadors de la cerimònia religiosa.

"El papa ha estat super receptiu, està molt content amb això de la Sangrada Família, ho veu també com un bon moment per demanar i recordar al món la pau i la realitat d'Ucraïna", va explicar després de l'audiència la religiosa.

Els cantants David Bisbal i Passión Vega seran les veus principals d'aquest esdeveniment, que també servirà per rendir homenatge als 10 anys de Pontificat del Papa Francesc, segons han informat els assistents en un comunicat.

La trobada va tenir lloc a la seva residència de Santa Clara i es va allargar durant una hora en què Sa Santedat va expressar el seu suport a la cerimònia que servirà de missa per la pau.

El tango de Pasión Vega

El Papa es va interessar per tots els detalls i es va congratular per una iniciativa solidària que posa el focus a la guerra d'Ucraïna i les víctimes del conflicte. També van participar a la trobada la comunicadora Cristina Cubero i Gloria Kwofie.

"El papa Francesc s'ha convertit en el missatger de la pau. Per això s'ha implicat amb aquesta missa criolla a la Sagrada Família que té com a objectiu construir un segon hospital de campanya a Ucraïna. Està entusiasmat amb la missa criolla perquè serà un clam per la pau", va afirmar sor Lucia a la sortida de la visita.

Durant la recepció, la cantant Pasión Vega li ha dedicat el tango 'Volver' a Sa Santedat. L'artista va mostrar el seu entusiasme pel que significarà actuar en aquesta cerimònia: "La missa criolla a la Sagrada Família serà un moment d'unió i de missatge per la Pau".

Subscriu-te per seguir llegint