Ingredients
- 400 g favetes pelades
- 8 carxofes
- 12 alls tendres
- 2 tomàquets madurs
- 300 g sipietes
- 1 gra d’all
- 1 llimona
- 1 culleradeta de julivert
- Amanides variades
Vinagreta:
- 1 culleradeta de vinagre de xerès
- 4 culleradeta d’oli d’oliva verge
- 1 culleradeta de julivert trinxat
- sal
Elaboració
- Laminem cinc carxofes i les fregim. Les reservem.
- Tallem la resta de carxofes a grills i les fregim juntament amb els alls tendres tallats a anelles. Quan estiguin al dente, hi afegim les faves escaldades i el tomàquet escaldat, pelat i tallat a daus.
- Saltem la sípia tallada a tires amb l’all trinxat i unes gotes de llimona.
- Posem les amanides variades al centre del plat, les reguem amb la vinagreta, i a sobre hi posem les faves, la sípia i les carxofes cruixents. Ho amanim amb la vinagreta i el julivert trinxat.