RECEPTA | Amanida de favetes amb gules de sípia
Ingredients
- 400 g favetes pelades
- 8 carxofes
- 12 alls tendres
- 2 tomàquets madurs
- 300 g sipietes
- 1 gra d’all
- 1 llimona
- 1 culleradeta de julivert
- Amanides variades
Vinagreta:
- 1 culleradeta de vinagre de xerès
- 4 culleradeta d’oli d’oliva verge
- 1 culleradeta de julivert trinxat
- sal
Elaboració
- Laminem cinc carxofes i les fregim. Les reservem.
- Tallem la resta de carxofes a grills i les fregim juntament amb els alls tendres tallats a anelles. Quan estiguin al dente, hi afegim les faves escaldades i el tomàquet escaldat, pelat i tallat a daus.
- Saltem la sípia tallada a tires amb l’all trinxat i unes gotes de llimona.
- Posem les amanides variades al centre del plat, les reguem amb la vinagreta, i a sobre hi posem les faves, la sípia i les carxofes cruixents. Ho amanim amb la vinagreta i el julivert trinxat.
- La Policia Nacional alerta sobre aquesta estafa que buida els comptes bancaris
- Ikea sorprèn amb el sabater per a l'entrada que sembla un moble de disseny
- El gest desagradable d'una soltera en conèixer l'afició de la seva cita a 'First Dates
- Viure amb lipedema, la malaltia de les dones que només s'engreixen: "Em vaig sentir alliberada quan vaig saber per què guanyava tants quilos
- La floració de les tulipes, un fenomen turístic al Berguedà
- Una desena de famílies d'Olvan denuncien que els fan fora de casa tot i haver pagat sempre el lloguer: "És un malviure
- El despatx berguedà Fernández Advocats s’integra en el barceloní Giménez-Salinas
- Una alumna d’ESO es tira per la finestra d’una escola de Balaguer i resulta ferida