Omella sobre la paternitat de Novell: "Li desitjo que sigui un bon pare"

El president de la Conferència Episcopal Espanyola envia un missatge de felicitació al bisbe emèrit de Solsona

Omella i Novell en dues fotos d'arxiu

Omella i Novell en dues fotos d'arxiu / Arxiu

Redacció

El president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, desitja que el el bisbe emèrit de Solsona Xavier Novell "sigui un bon pare i que acompanyi els seus fills". Així ho va dir ahir des del Vaticà a la sortida d'una trobada que va mantenir amb el Papa, poques hores després que Regió7 confirmés en exclusiva que el fins fa poc cap de l'església al bisbat de Solsona havia estat pare de dues nenes. La seva parella, l'escriptora i psicòloga bagenca Sílvia Caballol, va donar a llum a les petites Coaner i Míriam.

Omella era ahir al Vaticà per parlar sobre els abusos dins l'església. Segons va explicar, el Papa Francesc els va animar a "acompanyar les víctimes" i a "col·laborar en tot" amb les comissions d'investigació sobre els abusos en el si de l'Església espanyola". Preguntat també sobre Novell, el president de la Conferència Episcopal va enviar el seu missatge de felicitació al bisbe emèrit.

Novell i Caballol es van casar pel civil al jutjat de pau de Súria el 22 de novembre passat, tres mesos després que el religiós anunciés per sorpresa la seva renúncia al càrrec de bisbe de Solsona