Digués adeu a l'estrès i perd pes gràcies a aquest superaliment

Un aliment de moda que et farà la vida més fàcil

Dos en un, a què esperes?

La civada pot ser la teva salvació: adeu, estrès

La civada pot ser la teva salvació: adeu, estrès / Racool_studio

Xurxo Ageitos Gómez

Cuidar la nostra salut física i mental és possible amb només un canvi fonamental en la nostra vida: l'alimentació. Aquest petit, però gran gest, pot fer que passem de trobar-nos molt malament físicament i anímicament, a trobar-nos molt enèrgics i feliços. T'agradaria saber com acabar amb l'estrès? Només necessites consumir aquest aliment i els teus nivells baixaran de forma sorprenent.

La civada

La civada conté un tipus de gra de cereal de la família de les gramínies Poaceae. El que realment serveix d'aquesta planta són les llavors comestibles de l'herba de civada.

Aquest tipus de cereal conté hidrats de carboni complexos, els quals contribueixen alhora de l'alliberament de la serotonina. Aquesta és una substància química que afecta el cervell i que exerceix una funció vital per mantenir l'estat d'ànim i la gana sota control.

Perd pes amb aquest superaliment

Perd pes amb aquest superaliment / freepik

Millora el sistema nerviós

A part d'aquests avantatges, també realitza la funció de sedant i tranquil·litzant, i a causa d'això és perfecta per controlar l'estrès i la manca de son. En resum, la civada és un aliment que en ingerir-lo ajuda a anivellar el funcionament del sistema nerviós. Però no només això, sinó que també té un efecte saciant, de manera que el cos podria aguantar diverses hores sense menjar, i està caracteritzat pel seu alt contingut en fibra i la reducció del colesterol que ofereix.