Sabies que hi ha un superaliment que acaba amb l'estrès mentre t'ajuda a perdre pes?

Els superaliments han d'estar a la nostra llista de la compra

Aquest aliment té un munt de beneficis pel nostre organisme

Pateixes estrès? Pren aquest superaliment i digues-li adeu

Pateixes estrès? Pren aquest superaliment i digues-li adeu / @ wayhomestudio

Xurxo Ageitos Gómez

Patir ansietat o estrès és un fet real i molt habitual en la societat del segle XXI. Malauradament, la velocitat constant fa que anem sempre sobresaturats i això acaba fent que emmalaltim ràpidament. Si el que volem és aconseguir relaxar-nos i a més, cuidar la nostra salut digestiva, només necessitarem incorporar aquest aliment en la nostra dieta

La civada és el superaliment perfecte per acabar amb l'estrès i perdre pes

La civada avui dia està en boca de tots. Aquest aliment prové de la família de les gramínies Poaceae. El que realment serveix d'aquesta planta són les llavors comestibles de l'herba de civada.

Aquest tipus de cereal conté hidrats de carboni complexos i a més, contribueix a l'alliberament de la serotonina. Aquesta és una substància química que necessita el nostre cervell per tal d'exercir una funció vital per mantenir l'estat d'ànim i la gana sota control.

La civada pot ser la teva salvació: adeu, estrès

La civada pot ser la teva salvació: adeu, estrès / Racool_studio

Millora el sistema nerviós

A part d'aquests avantatges, també realitza la funció de sedant i tranquil·litzant, i a causa d'això és perfecta per controlar l'estrès i la manca de son. En resum, la civada és un aliment que en ingerir-lo ajuda a anivellar el funcionament del sistema nerviós. Però no només això, sinó que també té un efecte saciant, de manera que el cos podria aguantar diverses hores sense menjar, i està caracteritzat pel seu alt contingut en fibra i la reducció del colesterol que ofereix.