El cap de setmana no podrà dir adeu a la inestabilitat. L'episodi de ruixats, que ahir va afectar bona part de la regió central, continuarà durant la jornada d'avui, especialment a la tarda.

La previsió és que a partir de migdia hi hagi alguns ruixats al Pirineu, Prepirineu, que forma aïllada, també afectaran altres punts del nord de la Catalunya Central. Seran d’intensitat entre feble i moderada, sovint amb tempesta i localment amb calamarsa o pedra. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, localment abundants, segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya. Pel que fa a les temperatures, a la regió central tindrem mínimes per sota dels 20ºC. Les màximes, però seran similars a les de les jornades anteriors i oscil·laran entre els 32 i 35ºC.

Què s'espera per al diumenge?

De cara a demà diumenge, a partir de final del matí s’iniciaran ruixats d’intensitat entre feble i moderada a punts del Pirineu, Prepirineu i prelitoral, que posteriorment afectaran altres punts de l’interior del territori.