El director i presentador del programa nocturn 'El Chiringuito' i de l'informatiu esportiu de migdia 'Jugones', Josep Pedrerol, analitza les claus de l'eliminatòria de Champions League entre el City i el Reial Madrid, que va acabar amb un complicat empat a 1 en el partit d'anada. "És inevitable que el City tingui al cap el duel de l'any passat. L'eliminació... aquests 15 minuts... l'aparició de Camavinga, de Rodrygo... i Guardiola tenia por en el Bernabeu", diu Pedrerol.

Aquests són alguns dels titulars del seu videoanàlisi setmanal:

  • "Va ser fantàstic el partit entre el City i el Reial Madrid. Descobrim diverses coses: que Guardiola no és tan valent, que Ancelotti sap reaccionar en funció del partit, que va fer els canvis adequats i que Guardiola tenia por de perdre en el Bernabeu".
  • "Guardiola sap per fi que la Champions són 180 minuts i amb el Madrid són 180 minuts més complicats".
  • "Què passarà a la volta? Està tot per decidir. Vinicius serà determinant, segur. I Haaland... apareixerà? Guardiola sense Haaland és menys Guardiola i el City sense Haaland és poca cosa".
  • "En el partit d'anada Ancelotti va donar un cop en la taula i va demostrar que és un gran entrenador encara que alguns el vulguin menystenir".
  • "Guardiola és un magnífic entrenador, però sense Messi no té la Champions".