Blog 
Anàlisi Supermanager ACB
RSS - Blog de Andreu Masdefiol

L'autor

Blog Anàlisi Supermanager ACB - Andreu Masdefiol

Andreu Masdefiol

Fa anys que em dedico a la publicació d'articles relacionats amb el Supermanager ACB i encara en fa més que hi jugo. Crec que en aquest joc hi ha molta part d'anàlisi, tot i que la sort també és imprescindible.

Sobre aquest blog de Manresa

Setmanalment farem una anàlisi de quins poden ser els millors jugadors per a la jornada del cap de setmana, en funció de les ratxes i de contra qui juguen, sempre dins de l'univers Supermanager ACB. (http://supermanager.acb.com) ...


Arxiu

 • 01
  Febrer
  2013

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   

  Onze ideal de la jornada 20 del Supermanager ACB

  BASES
   

  Tomas Satoransky: Després de fer perdre tota la confiança que s'havia guanyat s'està refent del seu mal moment i, sense donar 20, està assegurant uns 15 gens menyspreables parlant d'un base. Aquesta setmana rep un CB Canarias que és dels pitjors en la defensa de bases i davant els quals no hauria de tenir problema per tornar a donar aquests 15.


  Sergi Llull: Li passa el mateix que a Satoransky, després d'un període francament dolent, la lesió de Pocius li ha atorgat de nou més minuts que està aprofitant a la perfecció. Juga a Bilbao davant un Uxue que sol posar les coses especialment difícils al Madrid, però cal recordar que el mateix partit de la primera volta el menorquí el va saldar amb una valoració de 25 i plus.


  Pere Llompart: Un base que porta 8 jornades donant un mínim de 10 i que no depèn ni de bon tros d'anotar per valorar no necessita més explicació. Fix de moment.

  ALERS

  Kostas Vasileiadis: Si hi ha algú que encarna la motivació extra que tenen els biscaïns quan fs'enfronten al Reial Madrid, aquest és Kostas. A la primera volta no va poder destacar, però en aquesta ocasió, venint a més d'endollar el triple guanyador al València en Eurocup, ha de ser el seu dia.

  Brad Newley: Punxada sonada la seva de la setmana passada davant el Bàsquet Manresa, ja que va valorar 1 ia més es va quedar en 19 minuts quan la seva mitjana supera lleugerament els 30. Aquesta setmana davant un Fuenlabrada tocat en la posició de 3 per la baixa de Sergiy Gladyr, i jugant gairebé tot el partit davant un jugador de vocació ofensiva com James Feldeine hauria de tornar a les seves mitjanes habituals i fins i tot superar-les.

  Fernando San Emeterio / Andrés Nocioni: La baixa de Oleson deixarà molts minuts a la resta d'exteriors i, tot i comptar el d'Alaska amb un substitut, el txec David Jelinek, davant el València no sembla la millor ocasió perquè aquest debuti. És una incògnita si els dos sortiran beneficiats, només un o si Jelinek jugarà molt des del primer dia, però a priori la marxa de Oleson, almenys durant les pròximes jornades, hauria beneficiar-los.

  Rudy Fernández: 3 jornades en valoració decreixent fan pensar que una bona valoració està propera. El seu partit davant el Bilbao pot ser complicat, ja que només cal tirar de memòria per veure que Miribilla és un dels esculls del Madrid dels últims anys, i si el líder vol emportar-se la victòria a casa ha de tenir a Rudy endollat ​​des del primer minut.

  PIVOTS

  Germán Gabriel: L'únic jugador que encara no ha donat una mala valoració. Malgrat l'ensopegada de la setmana passada, quan, però, va donar 7 i plus de valoració, a mi em segueix semblant un fix veient com les gasten últimament els interiors. Partit davant el CAI, per la qual cosa plus difícil.

  Luka Zoric: Un jugador silenciós però efectiu que està sent el més salvable d'aquest Unicaja que sembla que s'enfonsa per moments. S'enfronta al Lagun Aro i la seva capacitat per fer MVPs als 4 rivals, per la qual cosa és d'esperar que destaqui.

  Ante Tomic: Si hi ha algú que representa la davallada que han donat la majoria de pivots forts de la lliga en aquestes últimes jornades, aquest és Tomic. Tanmateix, els seus partits més complicats ja els ha deixat enrere i davant un Bàsquet Manresa que deixa fer bastant als interiors no dic que serà MVP però ha de rendir com abans si més no.

  Marcus Lewis: No està sent regular últimament però aquest és un jugador que jugant a casa millora ostensiblement les seves prestacions. El rival no és el propici (Blusens Monbús), però Lewis ja ha demostrat que amb els seus 2,03 m també pot ser una amenaça interior.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook