GumsUP" />
Blog 
Els meus interessos
RSS - Blog de Roger Berga Illa

L'autor

Blog Els meus interessos - Roger Berga Illa

Roger Berga Illa

Roger

Sobre aquest blog de Anoia/Baix Llobregat

En aquest blog escriuré sobre els meus interessos.


Arxiu

 • 14
  Febrer
  2017

  Comenta

  Comparteix

  Twiteja

   
  GumsUP">GumsUP

  Barcelona

  Situada a la vora del Mediterrani, Barcelona és una ciutat cosmopolita amb una gran importància tant cultural com comercial, financera i turística. Barcelona és una de les ciutats europees més visitades, tant pels turistes desitjosos de conèixer la capital, com pels assistents als congressos, reunions i tot tipus d'exposicions que se celebren a la ciutat.
  
  Si t'agrada la web, no oblidis afegir-la a favorits i compartir-la amb els teus amics.
  
  Una ciutat amb molt a oferir
  Barcelona, ​​Sagrada Família
  Barcelona i el seu símbol, la Sagrada Família
  Barcelona, ​​Parc Güell
  Parc Güell, una de les obres estrella de Gaudí
  Barcelona posseeix una impressionant oferta cultural, comptant amb alguns interessants museus com la Fundació Joan Miró o el Museu Picasso, encara que on s'aprecia realment l'art que envolta la ciutat és passejant pels seus carrers carregats d'encant.
  
  La conegudíssima Sagrada Família o el sorprenent Parc Güell són algunes de les marques amb les que Antoni Gaudí va decorar la ciutat d'una manera espectacular.
  
  Però Barcelona no és només art, sinó que també posseeix assolellades platges combinades amb una suggerent oferta gastronòmica.
  
  Reserva l'hotel amb antelació
  En HotelesBaratos.com podreu trobar increïbles ofertes en hotels de totes les categories, els descomptes són de fins al 75% i preu mínim està garantit.
  
  Hotels a Barcelona
  Com avantatges addicionals, en la gran majoria dels hotels és possible cancel·lar la reserva fins el dia anterior a l'arribada i el pagament es fa a l'hotel.
  
  La teva guia de Barcelona
  Aquesta guia ha estat creada per viatgers que comparteixen les seves experiències personals per intentar ajudar-te a gaudir del viatge, a més d'estalviar i aprofitar el temps al màxim.
  
  Amb la nostra guia volem ajudar-te a descobrir tots els encants de Barcelona, ​​mostrar-te les visites imprescindibles i ajudar-te a conèixer la seva història, el seu art i els seus monuments. També volem ajudar-te a conèixer les millors formes de moure't per la ciutat, quins són els plats típics o les millors zones per allotjar-se.
  
  La informació i les dades pràctiques han estat recollits i actualitzats al gener de 2017. Si trobes algun error o penses que hi ha alguna cosa que hauríem de corregir, posa't en contacte amb nosaltres.

   

  Denunciar
  Compartir a Twitter
  Compartir a Facebook