La Seu de Manresa estrena el concert de Nadal

El cor The River Troupe Gospel en serà protagonista amb una actuació el 21 de desembre

El concert vol esdevenir una tradició anual per celebrar l'arribada de l'època nadalenca

La formació sallentina ja va actuar a la Seu el 2018

La formació sallentina ja va actuar a la Seu el 2018 / Imatge promocional

Redacció

El cor sallentí The River Troupe Gospel actuarà el 21 de desembre, a dos quarts de nou del vespre, a la Seu de Manresa que oferirà, per primera vegada, un concert de Nadal. La intenció de la basílica és que aquesta cita esdevingui una tradició anual per celebrar l’arribada de l’època nadalenca. The River Troupe Gospel ja va actuar a la Seu l’any 2018, amb molt èxit.

El cor, nascut al 2010 i format per més de 50 cantaires, presentarà un espectacle que combina energia, força, sentiment, il·lusió i un repertori variat de temes gospel i de tribut en un homenatge a artistes que han marcat la història de la música.

Les entrades, que ja són a la venda, tenen un preu de 8€ i es poden aconseguir a entrapol.is/ofESp.

The River Troupe Gospel

En els seus tretze anys de recorregut, The River Troupe Gospel ha actuat al Bages, al Moianès, al Berguedà, al Baix Llobregat, a la Cerdanya i a Andorra. En tres ocasions a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa, a la Seu de Manresa i al Festival Internacional de Cant Coral de la Catalunya. També ha realitzat col·laboracions amb la cantant i estrella de la música house Rebeka Brown, amb qui van cantar a la sala de festes Àtic de Barcelona i a la Gay Pride 2013 a l’Avinguda Maria Cristina de Barcelona davant de més de 30.000 espectadors. També ha actuat amb el grup Deudeveu interpretant un tema conjunt en el concert que el grup guanyador del concurs de TV3 Oh happy day va fer a Sallent el 2014.