Moren dues persones atropellades per un cotxe a Navarcles

Es tracta d'un home i d'una dona 72 i 77 anys | L'autor de l'atropellament és un jove de 20 anys de Navarcles que ha quedat detingut

A l'esquerra, la imatge després de l'accident. A la dreta, l'estat en el qual ha quedat el cotxe.

A l'esquerra, la imatge després de l'accident. A la dreta, l'estat en el qual ha quedat el cotxe. / Arxiu particular

Redacció

Dues persones, un home de 72 anys i una dona de 77, que eren parella, han mort aquest dissabte vora les 2 del migdia atropellats per un cotxe a Navarcles. Per motius que es desconeixen i que s'estan investigant, el vehicle va perdre el control i va envestir les dues persones que, segons sembla, passejaven per l'indret. El conductor, un jove de 20 anys de Navarcles, està detingut com a presumpte autor de dos homicidis imprudents.

L'accident s'ha produït al carrer Tèxtil, al polígon industrial de Navarcles, i a prop d'una zona d'aparcaments.

En primer terme, el cotxe protagonista de l'atropellament

Al mig, el cotxe protagonista de l'atropellament / Cedida

Els finats són un home conegut a la població perquè feia teatre al grup d'esplai del poble, Domènec Seubas, i la seva parella, Josefina Moyano, navarclina de tota la vida.

El conductor, un jove de Navarcles que pilotava un Subaru, s'ha aturat i ha esperat fins que ha arribat la policia. En un primer moment ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on se li ha fet un examen mèdic que no ha trobat ferides significatives. Ha donat negatiu en drogues i alcohol. Un cop realitzades totes les proves, ha quedat detingut com a presumpte autor de dos homicidis imprudents.

Estat del vehicle després de l'accident i a sobre la grua

Estat del vehicle després de l'accident i a sobre la grua / Arxiu particular

Arran de l'accident s'han activat quatre unitats i un comandament del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més a més de la Policia Local de Navarcles i els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació.

L'avís de l'atropellament s'ha rebut a les 13.36 hores.

El cotxe anava a una velocitat prou elevada per, a més d'envestir les dues persones, que han quedat esteses a terra, tombar també un fanal, que aquest dissabte a la tarda ja estaven reparant.

L'Ajuntament de Navarcles ha enviat el condol als familiars i amics de les víctimes i han demanat respecte per a les seves famílies en aquests durs moments.

El mateix Ajuntament de Navacles i l'espai de la població, amb qui estava vinculat Seubas, han convocat per aquest dilluns a les 12 del migdia una concentració a la plaça de l'Ajuntamet per expressar el seu condol i el seu suport a les famílies afectades.