Troben mort a casa seva l'excap de la Policia Local de Sant Fruitós

L'agent, Genís Caparrós, va incorporar-se al cos fruitosenc el febrer del 2020 amb una comissió de servei

Els fets han tingut lloc a la carretera de Vic de Sant Fruitós de Bages

Els fets han tingut lloc a la carretera de Vic de Sant Fruitós de Bages / Arnau Valverde

Redacció

L'anterior cap de la policia local de Sant Fruitós, Genís Caparrós, ha estat trobat mort aquest dimecres a la tarda a casa seva, al mateix municipi. Caparrós, Mosso d'Esquadra de professió, va incorporar-se al cos fruitosenc el febrer del 2020 amb una comissió de servei, nomenat pel govern local que presidia, en aquells moments, Joan Carles Batanés. Va exercir el càrrec fins a l'octubre del 2020, quan la moció de censura encapçalada per ERC va produir un canvi al capdavant de l'Ajuntament i va acabar deixant el cos policial. Caparrós va tornar a la seva feina als Mossos d'Esquadra.

Els fets han tingut lloc aquest dimecres, abans de les 7 de la tarda, a la carretera de Vic de Sant Fruitós de Bages. Segons ha pogut saber Regió7, el cos ha estat trobat per un familiar al seu domicili sense signes de violència. A 2/4 de 10 de la nit, davant de casa de la víctima, hi havia dues ambulàncies del SEM, agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra i representants municipals que donaven suport a la família del finat.

La policia autonòmica investiga les circumstàncies de la defunció. La mort violenta es descarta i es considera la possibilitat d'una mort natural o d'un suïcidi a l'espera dels resultats de l'autòpsia que se li ha de realitzar al cos. No hi havia cap arma implicada en els fets. Si es tractés d'un suïcidi seria el tercer cas en menys de 24 hores, després de la mort d'una nena a Sallent aquest dimarts i de la d'un manresà aquest dimecres.