La Casa d'Andalusia dedicarà una sevillana a la jove solsonina ingressada en un hospital de València

L'entitat aprofitarà la seva actuació a la plaça Porxada de Manresa aquest diumenge per recaptar fons per la família de la noia que va patir una greu reacció al·lèrgica

Marta Pérez, al costat de la seva mare, Maria Verdejo

Marta Pérez, al costat de la seva mare, Maria Verdejo / ARXIU PARTICULAR

Laura Serrat

Laura Serrat

La Casa d'Andalusia dedicarà l'actuació d'aquest diumenge 27 d'agost a la plaça Porxada de Manresa, en el marc de la Festa Major, a Marta Pérez, la jove solsonina que s'està recuperant en una clínica especialitzada en neurorehabilitació de València, després de patir una greu reacció al·lèrgica que la va deixar en coma. La família de la Marta demana prolongar de manera indefinida la seva estada en aquesta clínica privada, després de viure una mala experiència al seu centre sanitari de referència, l'hospital d'Alcoi, on asseguren que no tenien els mitjans per atendre un cas com el de la Marta.

Montse de Luna, de la Casa d'Andalusia, explica que quan va conèixer la història de la Marta va decidir contribuir en la seva recuperació comprant-se, en un primer moment, una de les samarretes solidàries per donar suport a la família. Més endavant, se li va acudir que l'actuació que oferiran aquest diumenge a les 7 de la tarda, a la plaça Porxada de Manresa, és una bona ocasió per donar a conèixer el cas de la Marta i poder donar un cop de mà a la família. D'aquesta forma, una de les sevillanes que ballaran el Grup Matices de la Casa d'Andalusia i el Grup Aires de les Sevillanes de Solsona estarà dedicada la jove.

"L'objectiu és demanar una aportació voluntària al públic per recaptar el màxim de fons possible per ajudar a la família", destaca Montse de Luna, que espera poder contribuir en la recuperació de la Marta aportant el seu granet de sorra.