L’estació d’autobusos i Ferrocarrils de Manresa estrena el ‘mini pàrquing’ de 26 places

Ha estat tancat dos mesos a causa de les obres per fer pisos a la Nova Alcoholera

L'aparcament de l'estació d'autobusos i Ferrocarrils, reobert aquest dimarts, ha passat de 120 a 26 places

L'aparcament de l'estació d'autobusos i Ferrocarrils, reobert aquest dimarts, ha passat de 120 a 26 places / J.M.G.

Jordi Morros

Jordi Morros

L’aparcament de l’estació d’autobusos i de Manresa Alta dels Ferrocarrils de la Generalitat torna a estar operatiu. Convertit ara en un mini pàrquing amb 26 de les 120 places que tenia.

Es va tancar a finals del passat mes de setembre a causa dels treballs de perforació que s’havien de fer de cara a la futura construcció de dos edificis d’habitatges a la zona, anomenada Nova Alcoholera.

Aquest dimarts s’ha reobert. Ho ha fet dos mesos abans del previst inicialment, però amb moltes menys places de les que tenia abans. De les 120 ha passat a tenir-ne 26 (veure Regió7 de dijous passat). D’aquestes, dues estan reservades per a persones amb problemes de mobilitat.

Dues més no es poden ocupar, de moment, a causa de les obres que s’estan duent a terme a la teulada de les oficines de l’estació d’autobusos.

La promoció immobiliària de la Nova Alcoholera per fer 98 pisos a la zona es «menja» bona part de l’aparcament, tal com s’havia anunciat des del primer moment tot i que l’Ajuntament va anunciar a l’estiu que només ocuparia un terç de l’aparcament. Finalment han sigut tres quartes parts.

El pàrquing es va tancar el passat 26 de setembre, i la previsió era que no s’obrís fins al cap de quatre mesos.

Els treballs d’adequació, però, s’han accelerat i ha estat encara no dos mesos fora de servei.