Divendres Sant la pluja i el vent seran els protagonistes a part del país. Per una banda, s'esperen ruixats a les zones de muntanya durant tot el dia, sobretot al Pirineu occidental. Seran poc abundants de forma generalitzada, encara que a cotes altes del vessant sud del Pirineu occidental podrà ser puntualment molt abundant. Respecte a les comarques de l'àmbit de cobertura de Regió7, s'espera pluja a la Cerdanya i a la Seu d'Urgell.

El vent serà l'altre gran protagonista de la jornada. Protecció Civil de la Generalitat ha activat en fase d'alerta el Pla VENTCAT, per la previsió de ratxes fortes a tot el Pirineu tant dijous com divendres. Segons dades del Servei Meteorològic de Catalunya, entre les comarques afectades hi ha la Cerdanya. 

Pel que fa a les temperatures, s'espera que tant les mínimes com les màximes puguin ascendir respecte a les de dijous, que ja van experimentar una pujada generalitzada. A la Catalunya central els termòmetres oscil·laran entre els 10 i els 21 a Manresa; els 11 i els 20 a Igualada; els 8 i els 18 a Moià; els 6 i els 20 a Berga; els 7 i els 21 a Solsona; els 7 i els 19 a la Seu d'Urgell i els 3 i els 16 a Puigcerdà.