«Élite» s’acomiadarà dels espectadors amb una vuitena i última temporada

El creador, Carlos Montero, no descarta un ‘spin-off’ de la sèrie, que aquest divendres estrena la seva setena tanda a Netflix

Alguns dels protagonsites d'Élite

Alguns dels protagonsites d'Élite / NETFLIX

Redacció

Coincidint amb l’estrena, aquest divendres, de la setena entrega de Élite a Netflix, el seu creador, Carlos Montero ha anunciat que la vuitena temporada de la sèrie sobre els joves de l’institut de Las Encinas serà la darrera. «Hi haurà una temporada més i serà l’última, acabarem amb magnificència», ha dit Montero a la roda de premsa de presentació dels nous lliuraments. «Sempre he fet broma que m’agradaria fer deu o vint temporades, però realment, Jaime Vaca (coguionista), Netflix i jo vam pensar que era el moment de posar-hi fi», ha precisat.

Tot i això, el creador no tanca la porta a un possible spin-off: «Hem parlat de moltes possibilitats, la porta està oberta, però ja sabeu que amb Netflix no podem dir res». Montero ha expressat el seu orgull com a creador d’una de les sèries espanyoles de més èxit internacional de Netflix. «Han estat sis anys increïbles», ha assenyalat després de ressaltar el planter de directors amb què han treballat -Dani de la Orden, Ramon Salazar o Jorge Torregrossa- i d’actors que s’han convertit en estrelles, des d’Ester Expósito a Jaime Lorente o Miguel Bernardeau.