La igualadina Laura Rodríguez venç a la Copa Nadal per quarta vegada

La sortida de la Copa Nadal d’enguany, dissabte al matí | EUROPA PRESS

La sortida de la Copa Nadal d’enguany, dissabte al matí | EUROPA PRESS / EFE. Barcelona

EFE. Barcelona

La nedadora del CN Igualada Laura Rodríguez va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva a la Copa Nadal de natació, la prova més antiga del calendari català, que es va disputar dissabte al migdia al port de Barcelona.

Rodríguez, que va ser tercera en la prova absoluta, comptant esportistes masculins i femenins, va cobrir els 200 metres de la prova en un temps de 2 minuts i 22 segons i només va ser superada per dos homes, el guanyador absolut, Guillem Pujol, del CN Mataró, i pel veneçolà del CN Barcelona Andrés Yegres.

La cursa femenina va tenir un marcat color de la Catalunya Central, ja que la segona posició va ser per a una companya de Yegres al CN Barcelona, la manresana Mireia Pradell. Va cobrir el trajecte en 2 minuts i 27 segons, només cinc segons més que la guanyadora. La tercera va ser per a la germana del segon classificat en homes, María Victoria Yegres, també del CN Barcelona.

En la prova masculina, el triomf de Pujol significava el seu vuitè consecutiu en la cursa. El representant del conjunt maresmenc va fer els 200 metres en 2 minuts i 2 segons i va avançar per un sol segon el segon classificat. La tercera posició va ser per a Gerard Serrano, del CN Barcelona, amb 2 minuts i 25 segons.

La 112a edició de la Copa Nadal va tenir la participació de 375 nedadors, la qual cosa constitueix el tercer millor registre de la història d’una prova tan emblemàtica.