Els Mossos encara no han identificat el cos esquarterat trobat a Piera

El cos policial ha arrestat un home de 21 anys al mateix municipi anoienc que estaria relacionat amb el cadàver

Veïns de Piera caminant pel camí on es va trobar part d'un cadàver aquest dilluns

Veïns de Piera caminant pel camí on es va trobar part d'un cadàver aquest dilluns / Arnau Valverde

ACN

El cas del cos esquarterat trobat a Piera el passat dilluns avança lentament. De fet, els Mossos d'Esquadra aquest diumenge encara no han pogut identificar el cadàver. Tot i això, aquest dissabte ja s'ha practicat una primera detenció d'una persona que estaria relacionada amb la troballa del cos d'un home esquarterat.

Així, els agents van detenir a Piera aquest dissabte un home de 21 anys a qui relacionen amb la troballa d'un cadàver dilluns a Piera (Anoia), tot i que no està confirmat que es tracti d'algun habitant del municipi anoienc ni ha transcendit quina relació tenia amb el cadàver. Segons ha informat el cos, està previst que el jove passi a disposició judicial els propers dies després d'haver declarat avui a la comissaria dels Mossos d'Igualada. De fet, la declaració del detingut podria ajudar a identificar el cos i també a esclarir els fets.

El passat dilluns, els Mossos van rebre l'avís que hi havia un cos sense vida d'una persona en una zona rural del municipi. Uns veïns van localitzar unes cames a primera hora del matí a la zona de la riera de Ca n'Aguilera, un camí transitat de forma assídua pels veïns de la zona, que sovint hi van a passejar els gossos. La troballa es va fer al costat del camí, sense que estigués amagat. Unes hores després, al migdia, uns altres veïns van localitzar la resta del cos a poc més d'un quilòmetre de distància. Les dues parts del cos s'haurien intentat cremar, sense èxit, al mateix lloc dels fets. De fet, a la part superior del cos s'hi va trobar també una jaqueta negra.

Els veïns de la zona consultats per Regió7 van afirmar que creien que la víctima no era veïna del municipi ja que segurament algú l'hauria trobat a faltar. En el cas del detingut, els veïns consultats també asseguren desconèixer de qui es tracta.