El bus urbà de Manresa arribarà a partir d'aquest diumenge al parc de l'Agulla els diumenges i festius

Passat l'estiu, es valorarà incrementar les freqüències, dies o franges horàries al parc · Els mesos de juliol i d'agost totes les línies que circulen els diumenges i festius -incloses les que arribin al parc- seran gratuïtes

Parada on ha d'anar la marquesina a la parada del bus a l'Agulla

Parada on ha d'anar la marquesina a la parada del bus a l'Agulla / ALEX GUERRERO

Redacció

Quan es van estrenar les obres de millora a l'aparcament del parc de l'Agulla situat en paral·lel a la carretera a Santpedor l'Ajuntament, per boca de l'alcalde Marc Aloy, va avançar la intenció d'incloure la parada al parc manresà en els itineraris del bus urbà, tal com va recollir aquest diari. Avui dimarts ho ha confirmat.

El bus urbà de Manresa arribarà a partir d’aquest diumenge 3 de juliol fins a l’Agulla. La nova parada funcionarà, de moment, els diumenges i festius, dins les franges d’obertura del parc. Passat l’estiu, es valorarà incrementar freqüències, dies o franges horàries, tenint en compte el número d’usuaris que s’hagin registrat.

La nova parada al parc de l’Agulla -juntament amb les obres a l'aparcament es van habilitar dues parades a banda i banda de la carretera, a tocar de la rotonda, on s'han de posar unes marquesines que era previst que arribessin el juliol- coincideix amb la nova campanya que l’Ajuntament ha llançat per incrementar els usuaris del bus. Durant els mesos de juliol i agost (incloent el dilluns de festa major), les línies que circulen els diumenges i festius seran gratuïtes. Es tracta de la L6 Festius (La Balconada), de la L7 Festius (La Parada) i de la L8 Perimetral-Festius.

Per tant, arribar en bus fins al parc de l’Agulla serà gratuït durant els dos primers mesos de funcionament de la nova parada. L’objectiu és atraure nous usuaris cap al transport públic, per tal que provin la seva comoditat i el seu funcionament, amb la voluntat que s’animin a fer-lo servir també en els seus desplaçaments diaris.

Per incrementar el servei i poder arribar fins al parc de l’Agulla, s’ha habilitat un bus més a la L6 i un altre a la L7, fet que permetrà passar de freqüències de 60 minuts a freqüències de 40 minuts, i allargar el recorregut també cap als Trullols. Per donar a conèixer el servei, s’ha posat en marxa una campanya de comunicació que, sota el lema "Aquest estiu, mou-te en bus", convida la ciutadania a provar-lo.

Per més informació sobre les línies i els horaris es pot consultar la web o l’App de BusManresa.