Els carrers i les places del Centre Històric protagonitzen el tràiler de la pel·lícula "Las leyes de la frontera", de Daniel Monzón. El rodatge del film, basat en la novel·la homònima de l'escriptor gironí Javier Cercas, va rodar a l'octubre a Manresa diferents escenes, també a la zona de Valldaura i a l'interior de l'antiga fàbrica de l'Anònima.

Al tràiler del film es pot veure com la capital del Bages es trasllada als anys setanta en un retrat de la Girona 'quinqui' de la Transició. També s'hi poden distingir localitzacions com Montblanc i Girona, on transcorre l'acció de la novel·la. 

La filmació en aquests indrets va comptar amb la presència del trio protagonista de la pel·lícula: Marcos Ruiz, en el paper de Nacho ("Zipi y Zape y el club de la canica"), Begoña Vargas, com a Tere ("Malasaña 32") i Chechu Salgado, en la pell de Zarco ("La Caza", "Monteperdido").

La pel·lícula ha estat produïda per La Terraza Films, Ikiru Films, Atresmedia Cine i Las Leyes de la Frontera AIE. Warner Bros. Pictures España serà l'encarregada de distribuir la pel·lícula a les sales de cinema. Segons ha anunciat la productora, el film arribarà aquesta tardor a la gran pantalla.