Cel assolellat i temperatures al voltant dels 26ºC. Arriba el cap de setmana i l'episodi de pluges s'allunya per deixar pas a l'estabilitat. Aquest divendres predominarà el cel serè o poc ennuvolat amb el creixement de nuvolades a partir de mig matí a punts de muntanya que deixaran el cel localment mig o molt ennuvolat en aquests sectors. A la resta, dominarà el sol.

En conseqüència, els termòmetres aniran a l'alça i se situaran entorn dels 26ºC a les comarques d'interior, gairebé 6ºC més respecte a la jornada anterior. Així mateix, la mínima serà una mica més elevada i girarà entorn dels 9 i 12ºC a la Catalunya central.

On continuarà plovent?

S'esperen ruixats entre febles i moderats a partir de mig matí i fins a la nit a Pirineu i Prepirineu. S'acumularan acumulacions entre minses i poc abundants. Independentment, al terç sud, s'espera precipitació fins a migdia. Serà d'intensitat entre feble i moderada, localment forta. Acumularà quantitats entre abundants i molt abundants. A punts del terç sud es podran acumular més de 100 l/m2 durant tot el dia.