Les tres notícies més destacades d'aquest matí a Manresa

Les males olors al Calvet, la problemàtica per arribar a l'institut Guillem Catà de Manresa i la sequera, els principals temes d'aquest dimecres

Dos agents de la Policia Local de Sant Salvador de Guardiola en una de les entrades del clavegueram del Calvet

Dos agents de la Policia Local de Sant Salvador de Guardiola en una de les entrades del clavegueram del Calvet / L.S.

Redacció

Arrenquem el dimecres parlant sobre les males olors al Calvet. Aigües de Manresa ha explicat a Regió7 que estudia posar extractors a la xarxa del clavegueram de la urbanització de Sant Salvador de Guardiola, que provoca una forta pudor i ha derivat en problemes de salut a algunes de les persones que hi estan exposades. Un altre tema destacat és la manca de canvis respecte als problemes dels alumnes amb el bus urbà per arribar a la subseu de l'institut Guillem Catà de Manresa. Els estudiants continuen tenint dificultats per arribar-hi i, fins i tot, algun ja s'ha donat de baixa del centre.

Ineludiblement, aquest dimecres un altre dels temes del dia serà la sequera. Enmig d'un context amb una manca d'aigua creixent, 15 poblacions van registrar el mes d'octubre xifres de consum per sobre dels 210 litres, el nou llindar que estableix la fase de preemergència decretat ahir. Consulta aquí el llistat.

També et pot interessar: