Les tres notícies més importants d'aquest dimarts a Manresa

La nova targeta moneder per a famílies vulnerables, el renovat hospital de Berga i el judici als quatre bagencs acusats de desordres públics a Manresa, els temes més destacats d'aquest matí

Jornada de repartiment d’aliments a la plataforma de la Fundació del Convent de Santa Clara, ahir a la tarda

Jornada de repartiment d’aliments a la plataforma de la Fundació del Convent de Santa Clara, ahir a la tarda / Eduard Vega

Redacció

Parlem amb la Fundació del Convent de Santa Clara sobre el nou sistema aprovat pel Govern estatal que esdevindrà l'alternativa "a les cues de la fam". Aquest nou mecanisme, que suposa substituir amb targetes moneder la part d'aliments que arribava de la Unió Europea i que repartien entitats com la plataforma genera interrogants.

També et mostrem les noves urgències de l'hospital de Berga. El nou espai dona més capacitat de resposta, millora la qualitat dels espais per al pacient i els professionals, i fa treballar plegats la sanitat de primària i l'hospitalària.

Per últim, hauries de saber que aquest dilluns ca començar el judici contra els quatre bagencs acusats de desordres públics, atemptat contra l'autoritat i lesions pels aldarulls davant la caserna de la Guàrdia Civil de Manresa. En la primera sessió van declararar els mossos que van formar part de l'operatiu policial durant la protesta i han denunciat que els encausats els van tirar objectes.

També pot interessar-te: